2058272.jpg

Biitsi teemalla oleva tilauskakku lähti tänään avopuolisoni työpaikalle. Näitä rantakakkuja olen joissain blogeissa nähnyt, joten sieltä idea lähti. Pahoittelen jälleen hieman tummaa kuvaa, se on otettu aamulla puoli 6, joten valoa ei ollut tarpeeksi.

Kakkupohja on perus 5 munan vaalea kakkupohja. Kostutus oli vaniljamaitoa, sitä meni n. 2½dl. Väliin tein pätkismoussen. Jotenkin olen nyt siihen tykästynyt, vaikka muuten en suklaata syö :)

Pursotukset on Flora vispiä. Kokeilin tätä monessa blogissa kehuttua vispiä ekaa kertaa. Vaahdosta tulee kyllä hyvä pursottaa, mutta maultaan kerma on aina kerma!

Merivesi on elintarvikevärillä värjättyä Flora vispiä. En kyllä tehnyt sellasta valintatalon muovikassin väristä vettä, niinku meressä oikeesti on :D

Hiekka on murustettua kaurakeksiä ja koristeet marsipaania. Ja ai nii, olihan siinä tuo sateenvarjo ja sitte tossa reunapursotusten päällä noita pieniä sokerihelmiä.

Tässä vielä lähikuvia rannalta..

2058251.jpg

Valkoisesta marsipaanista tehty pieni simpukka, jonka sisälle laitoin sokerihelmen. Ja simpukan kuoreen hieman helmiäissprayta. Tossa kuoressa on sellanen raitakuvio, jonka tein marsipaanityökalulla, mut se ei oikein näy tässä kuvassa.

2058258.jpg

Marsipaaniämpäri & lapio

2058262.jpg

Räpylät, nämäkin marsipaania jonka maalasin mustalla elintarvikevärillä.

2058280.jpg

Pieni meritähti, joka ei edes näy koko kakun kuvassa. Mutta siellä se on krokon takana!

2058265.jpg

Ja lopuksi lempeä ranta kroko :) Krokotiilin tein viimeksi konditoriakurssilla.