Pimp my pappilan hätävara. Kesälomaviikolla teki mieli herkutella. Kauppaan en viitsinyt sen takia lähteä joten tämän jälkiruoan "tuunasin" kotoa löytyneistä raaka-aineista. Tällä ohjeella tuli 4 kpl mariannetriflejä.

  • 160 g kakkupohjan tai kahvikakun muruja (minulla sattui olemaan minttu-suklaakahvikakkua pakkasessa, joten se sopi tähän hyvin)
  • 2 dl kermaa
  • ½ prk maitorahkaa
  • ½ pss Marianne crushia
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1/4 dl kermalikööriä
  • ½ dl maitoa
  • koristeena suklaarouhetta ja keksitikkuja

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa maitorahka, marianne crush sekä vaniljasokeri ja lisää lopuksi pehmeä kermavaahto. Kasaa kauniisiin laseihin kerroksittain kermalikööri-maidolla kostutettuja kakkumuruja sekä mariannevaahtoa. Koristele haluamallasi tavalla ja nauti hyvässä seurassa :)