Pohja:

  • 200 g Dominoita
  • n. 70 g voita sulatettuna

Täyte:

  • 5 liivatetta
  • 200 g tuorejuustoa
  • 200 g minttu-krokantti-maitosuklaata
  • 1/4 dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 keltuaista
  • 2 valkuaista
  • 2½ dl kuohukermaa
  • (tilkka kaakaolikööriä)

Murskaa keksit hienoksi muruiksi ja sekoita ne esim. muovipussissa jäähtyneen voisulan kanssa. Painele seos kevyesti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Nosta vuoka kylmään. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja nosta hetkeksi kylmään. Sekoita kulhossa tuorejuusto, sokerit sekä keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi puhtailla, kuivilla välineillä. Sulata pilkottu suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki ja sekoita se tuorejuustoseokseen. Purista liivatteista vesi ja sulata ne tilkkaan kaakaolikööriä tai vettä. Kaada hieman jäähtynyt liivate ohuena nauhana tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Lisää massaan lopuksi kermavaahto sekä valkuaisvaahto varovasti nostellen. Kaada täyte irtopohjavuokaan ja anna hyytyä noin 4 h. Irrota vuoka varovasti ja koristele haluamallasi tavalla.

Kakun reunaa kiertää rivi vanilja-ja suklaakeksirullia. Kakun pintaan raastoin minttu-krokanttisuklaata. Ruusut omasta ruusupensaasta ja lehtiä nappasin sitruunamelissasta.