1239557312_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kaikki kolme kakkua valmiina. Kaikissa kakuissa oli täytteenä vaniljavaahtoa ja mansikkahilloa, jonka sekaan soseutin pakastemansikoita. Näin täytteestä ei tule niin ätläkkä ja mansikka maistuu voimakkaammin. Mansikat kannattaa valuttaa hyvin ennen hillon sekaan laittamista, ettei soseesta tule liian lirua.

1239557374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotukset on kermavaahtoa ja kakun reunoille ripottelin vähän helmiäis sokerihelmiä. Nämä pursotukset on tehty Städerin 14 mm kukan mallisella tyllalla "tärisyttämällä".

1239557500_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakun päälle en spritsaillut mitään, koska päätimme laittaa kaikki 30 kynttilää palamaan kakun päälle. Yhden sortin pääsiäiskokko tossa roihusi :)

1239557877_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onneksi apu ois ollu lähellä jos koko kakku ois leimahtanut :D

1239557181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1239557801_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä pursotukset on tehty Städerin 10mm tähtityllalla "tärisyttämällä".

 

1239557934_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illaksi tein vielä tälläsen ylläri pyllärin veljelleni ja vieraille. Iho ja tissiliivit on marsipaania. Mustat osat Kick-karkkeja. Tekstin maalasin elintarvikeväreillä.

1239558019_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vielä tätäkin kautta; Oikein hurjat 30-wee onnittelut "vanhukselle"! Rakkain terkuin: Pikkusisko :D