Ainekset:

  • kananmunia
  • sokeria
  • vehnäjauhoja
  • perunajauhoja
  • leivinjauhetta
  • korppujauhoja
  • voita/margariinia vuoan voiteluun

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota vuoka. Mittaa samankokoisiin laseihin raaka-aineet. Ensimmäiseen kananmunat, toiseen yhtä paljon sokeria ja kolmanteen vehnä-ja perunajauhoja. Vehnäjauhoja saa olla vähän enemmän kuin perunajauhoja. Lisää jauholasiin vielä 1 tl leivinjauhetta ja sekoita jauhot keskenään.

Kaada kananmunat ja sokeri kulhoon. Vatkaa ne kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahto on tarpeeksi kuohkeaa, kun vatkaimella tehty 8 jää näkymään vaahdon pintaan.

Siivilöi jauhot vaahtoon pienissä erissä. Sekoita varovasti nuolijalla. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla n. 30 min kunnes se on kypsä. Kypsyyttä voi kokeilla esim. puisella varrastikulla. Kakkupohja on kypsä, kun tikkuun ei jää enää taikinaa. Anna pohjan jäähtyä ja kumoa se.