Hei me leivotaan! viikon kunniaksi leipasin juuri muffinsseja minttu-krokanttisuklaalla höystettynä. Tällä ohjeella tuli 14 kpl isoja muffinsseja. Ohjeen nappasin Kinuskikissalta, mutta vaihdoin suklaan.

  • 1 levy Maraboun Minttu-krokantti maitosuklaata
  • 150 g margariinia
  • 1½ dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3½ dl vehmäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2½ rkl kaakaojauhetta
  • 1½ dl maitoa

Leikkaa puolet suklaasta rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa (niin jauhot ei pölise). Lisää lopuksi rouhittu suklaa. Nosta lusikalla nokare muffinssivuokaan. Aseta päälle yksi pala suklaata sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia.