Tässä kakussa on 5 munan sokerikakkupohja joka on kostutettu noin 2½ dl maitoa. Täytteenä tässäkin vaniljavaahto & paranneltu hillo (kuten edellisessäkin pääkallokakussa). Kakun pintaan keitin kinuskin Kick-karkeista ja kermasta. Pursotukset on Flora vispiä ja kakun päällä oleva pääkallo on vaahtokarkkitaikinaa. Kakun reunoille laitoin myös pääkallokarkkeja.

Mietiskelin millaiset pursotukset sopisivat pääkallokakkuun. Tuli sitten mieleen, että pääkalloihin liittyy luut ja siitä se idea sitten lähti :) Vaihteeksi vähän erilainen pursotustyyli.

Tässä ohje lakritsikinuskiin:

  • 1½ dl kermaa
  • 200 g Kick-karkkeja

Mittaa ainekset kattilaan ja keitä kunnes kinuski on sopivan paksuista. Sen voi testata laittamalla lasiin kylmää vettä. Kun tiputat kinuskipisaroita veteen niiden tulee pysyä ehjinä, eikä sekoittua veteen. Anna kinuskin jäähtyä vähän aikaa ja kaada sitten kakun päälle. Nosta kakku kylmään, jotta kinuski jähmettyy.